Getuigschriften

Schreef over ons

Marjolein Eigenveld

Teammanager Kwalitatief/UX MwM2

Het is heel fijn werken met Rebecca. We voelen altijd de betrokkenheid om van ieder project een succes te maken. Snel en makkelijk schakelen en ze komt haar afspraken na!

'Rebecca is superfijn om mee te werken. Ze krijgt de meest lastige selecties voor elkaar: ze bijt zich erin vast en laat niet los totdat ze het voor elkaar heeft. En mocht het echt te lastig zijn, dan trekt ze op tijd aan de bel zodat ik genoeg tijd heb om de klant te informeren en verwachtingen goed te managen. Zo heeft ze onlangs succesvol een specifieke groep Oncologie patiënten geworven en ook vrouwen in Nederland én België zover gekregen openhartig te bloggen over hun botox en fillers. Een echte topper!'

Laura Birker

Birker Research

Allround Select geeft ons enorm veel geruststelling en snelheid. Als wij respondenten nodig hebben wordt dit eigenlijk altijd opgepakt, hoe moeilijk ook.


Door al jaren lang samen te werken heb je 100% vertrouwen in elkaar. Rebecca zorgt ook voor de scherpte, ook als wij die een keer door de snelheid verliezen.


Naast kwaliteit krijg je met Allround Select ook een hoop flexibiliteit. Wat niet betekend dat je last-minute moet aankloppen, maar dat als er door complexiteiten dingen veranderen ze je altijd uit de brand helpen.


Het enige 'gevaar' is dat het 'te' gezellig wordt als we door een briefing heen lopen, simpelweg omdat ze een heel fijn mens is om mee samen te werken.


Mocht je twijfelen of je zelf respondenten gaat zoeken. Bel gewoon Rebecca!"


Vincent ten Have
Senior Behaviour Designer & Sprint Lead

Allround select
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.